Aditiv za DPF Datacol DataFap Aditive (300ml)

168,00 kn (22,30 €)

Dostupno (Rok isporuke 2-5 radnih dana)

SKU: Z350306 Kategorija: Oznaka:

Proizvođač: Datacol

Dostupno (Rok isporuke 2-5 radnih dana)

Aditiv za DPF Datacol DataFap Aditive za čišćenje i regeneraciju DPF-filtera u pakiranju od 300ml.

Regenerator DPF-filtera je proizvod koji se sastoji od posebnih kemijskih tvari koje prilikom kataliziranja s izgarajućim dizelskim gorivom olakšava regeneraciju DPF-filtera. Djelovanje proizvoda odvija se jednostavno i sigurno tijekom normalne upotrebe motora na cesti. Proizvod je kompatibilan sa svim dizelskim motorima opremljenima DPF-filterom i može se upotrebljavati na motorima kategorije Euro 4, 5, 6, uključujući i one najnovije generacije.

Što je: ovo je sredstvo za čišćenje i regeneraciju za DPF-filtere.
Gdje ga upotrebljavati: kompatibilan je sa svim dizelskim motorima opremljenima DPF-filterom i može se upotrebljavati na motorima kategorije Euro 4, 5, 6, uključujući i one najnovije generacije
Kako ga upotrebljavati: ulijeva se u spremnik goriva kao normalno sredstvo za čišćenje.
Kada: svakih 8000/10 000 km za upotrebu u preventivne svrhe.
Koliko: 300 ml na svakih 50/60 l dizelskog goriva. Za upotrebu koncentriranog proizvoda u slučaju začepljenja DPF-filtera ili paljenja lampice uslijed neispravnosti filtera upotrijebite pakiranje od 300 ml proizvoda na 25/30 l dizelskog goriva.

Ovaj aditivi za DPF najčešće se koristi za vozila u gradskoj vožnji zato što je glavni uzrok začepljenja DPF-filtera stalno paljenje/gašenje koje je najčešće u velikim naseljenim središtima. Svrha proizvoda je spriječiti začepljenje filtera snižavanjem temperature regeneracije samog filtera.

Dodatne informacije

Namjena

za DPF

a
Q
0