Aditiv za benzin Datacol DataFuel Benzin (300ml)

179,00 kn

Dostupno

SKU: Z350251HR Kategorija: Oznaka:

Proizvođač: Datacol

Dostupno

Aditiv za benzin Datacol DataFuel Benzin Čistač sustava za napajanje na benzin u pakiranju od 300ml.

Aditiv za gorivo Datacol DataFuel Benzin je čistač sa mazivom namijenjen čišćenju svih benzinskih sustava primijenjiv na motorima sa rasplinjačem i elektronskim ubrizgavanjem uključujući visokotlačne sisteme zadnjih generacija. U spremniku goriva sprječava i uklanja vodu, nečistoću, hrđu, taloge alkohola, parafina, bakterija i želatinoznih nakupina. Vraća snagu motoru, smanjuje potrošnju i emisiju plinova (CO, HC, NOX), olakšava paljenje, odstranjuje nepravilan rad motora na minimumu, lupkanje u glavi, pospješuje izgaranje, omogućava dugotrajan rad motora, turbo kompresora i katalizatora. Čisti dijelove i čelo klipova. Ne sadržava Kerozin. U skladu je sa zakonskom normom UNI EN 228.

Što je aditiv Datacol DataFuel Benzin: To je čistač sa mazivom namijenjen čišćenju cjelokupnog sustava za ubrizgavanje i dovod goriva kod benzinskih motora.
Gdje: Može se primijeniti na svim postojećim sustavima benzinskog napajanja.
Koliko: Jedna doza od 300 ml stavlja se u spremnik koji sadrži najmanje 15 litara goriva do maksimalno 80 litara.
Kada: Primijeniti prema potrebi te posebno preporučujemo na servisnim intervalima svakih 10.000-20.000km ili 200-300 sati rada.

Prednosti: Aditiv Datacol DataFuel Benzin sprječava i uklanja do 3 litre vode koja se nakuplja u spremniku kao posljedica kondenzacije. Uklanja parafin, hrđu i bakterije sa cijelog sustava. Sprječava zastarjevanje goriva i odstranjuje korozivnu kiselost sa cijelog sistema za napajanje. Eliminira pojavu bučnosti pumpe u spremniku. Čisti i podmazuje cjelokupni sustav, pumpu i injektore. Optimizira performanse motora uz smanjenje emisije ispušnih plinova.

Dodatne informacije

Namjena

za benzin

a
Q
0