Gumeni auto tepisi AUDI A1 2010-2018 – GledRing

Snižena cijena: 33,30 
Najniža cijena u 30d: 31,69 

Dostupno

SKU: 0244-GT Kategorija: Oznaka:

Proizvođač:

Dostupno

Gumeni autotepisi Gledring 0706 za tip vozila: Audi A1 (8X1, 8XK) 2010-2018
Garnitura od 4 komada (vozački, suvozački i dva zadnja tepiha) sa čepovima za pričvrščivanje.
Ovo je posebno dizajniran i prilagođen auto tepih za gore navedeni tip vozila.

Napravljeni po mjeri
Gledring je poznat po pažljivo dizajniranim tipskim gumenim auto tepisima koji savršeno odgovaraju vozilu. Gledring tipski auto tepih opremljen je originalnim čepovima za pričvršćivanje, koji osiguravaju da vam gumeni tepih ne sklizne pod noge i na taj način povećavaju sigurnost u vožnji.


Elegantan rub

Osim svog dizajna koji zadržava prljavštinu i tekućine, Gledring tipski gumeni autotepih ima i elegantni rub koji u potpunosti štiti vaše vozilo. Dimenzije su izrađene precizno da prljavština ne prelazi rub. Visina ruba od 13 mm daje vozilu elegantan izgled, a autotepisi se uklapaju u vozilo i nude potpunu zaštitu vozila.

Lako se čisti
Gledring je prva tvrtka koja je razvila gumene autotepihe sa jednostavnim čišćenjem. Tepisi nemaju kvadratni uzorak, koji se teško čisti zbog puno unutarnjih rubova. Gumeni autotepih Gledring ima ravne linije bez oštrih rubova, koje daju izgled automobilske gume. Dizajn je osmišljen tako da se nečistoća lako uklanja jednostavnim čišćenjem.

Najbolji dizajn
Tvrtka GledRing poznata je po kvaliteti i inovativnosti kada je u pitanju i dizajn proizvoda. Prvi su na tržište lansirali gumene autotepihe koji nemaju klasični dizajn sa kvadratićima. To je prepoznao i automobilski časopis Autobuild koji im je dodijelio nagradu za kvalitetu i dizajn gumenih auto tepiha Gledring u 2018. godini.

Čepovi za montažu
Za dodatnu sigurnost, gumeni tepisi Gledring imaju i originalne čepove za pričvršćivanje. Prilagođavaju se marki i modelu vozila, tako da čepovi odgovaraju postojećim utikačima u vozilu. Čepovi za auto tepihe izrađeni su od kvalitetne PVC plastike koja je otporna na udarce i ne lomi se.

Prvoklasni materijal bez mirisa
Za proizvodnju gumenih auto tepiha Gledring koriste se najkvalitetniji materijali, koji imaju sve certifikate za prodaju širom svijeta. Zbog kvalitetne gume koja se koristi u proizvodnji, Gledring gumeni auto tepisi imaju natprosječni radni vijek. Budući da je materijal prirodan i nije recikliran ima i ugodan miris, što kupci posebno cijene.

Identifikacijski podaci
Svi gumeni autotepisi Gledring imaju na dnu precizno označen model, godinu i marku vozila. Zbog ovih oznaka kupac uvijek zna da ima tepih koji odgovara njegovom vozilu, a prodavaču je olakšan posao.

Dodatne informacije

Odgovara za vozila:
  • Audi A1 2010-2018

Preporučeni proizvodi

loader-image
Snižena cijena: 23,45 
Najniža cijena u 30d: 23,88 
Cijena za 1L = 4,69 €
Ulje Wolf VitalTech
Snižena cijena: 30,80 
Najniža cijena u 30d: 29,19 
Cijena za 1L = 6,16 €
4,30 
Cijena za 1L = 21,50 €
a
Q
0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaPovratak na trgovinu