Gumeni auto tepisi AUDI A4 2015-> GledRing

Snižena cijena: 34,21 
Najniža cijena u 30d: 32,94 

Dostupno

SKU: 0252-GT Kategorija: Oznaka:

Proizvođač:

Dostupno

Gumeni autotepisi Gledring 0252 za tip vozila: AUDI A4 2015->
Garnitura od 4 komada (vozački, suvozački i dva zadnja tepiha) sa čepovima za pričvrščivanje.
Ovo je posebno dizajniran i prilagođen auto tepih za gore navedeni tip vozila.

Napravljeni po mjeri
Gledring je poznat po pažljivo dizajniranim gumenim tepisima koji 100% odgovaraju vozilu, jer su mjere uzete ručno i precizno. Ovi tepisi za auto su opremljeni originalnim pričvrsnim čepovima, koji osiguravaju da vam ne skliznu pod noge i na taj način povećavaju sigurnost u vozilu.


Elegantan rub

Osim svog dizajna, koji zadržava prljavštinu i tekućine, Gledring gumeni autotepih ima i elegantni rub koji u potpunosti štiti vaše vozilo. Dimenzije su izrađene tako precizno da prljavština ne može prijeći rub. Visina ruba 13 mm daje vozilu elegantan izgled, a tepisi se uklapaju u vozilo i nude potpunu zaštitu vozila, što također nudi elegantan izgled u bilo kojem vozilu.

Lako i jednostavno se čisti
Gledring je prva tvrtka koja je razvila tepihe za jednostavno čišćenje. Naime, tepisi nemaju robustan izgled kocke, koji se ne mogu očistiti zbog oštrih unutarnjih rubova. Gumeni autotepisi Gledring imaju ravne linije bez oštrih rubova, koje daju izgled nježne automobilske gume. Dizajn je osmišljen tako da se nečistoća lako uklanja. Za savršen rezultat preporučujemo sredstvo za čišćenje Gledring, koje je namijenjeno za suho čišćenje bez upotrebe vode.

Najbolji dizajn
Gledring je poznat po kvaliteti i inovativnosti čak i kada je u pitanju dizajn proizvoda. Prvi su na tržište lansirali gumene tepihe, koje nemaju klasični dizajn kocke. Njihov dobar rad prepoznao je automobilski časopis Autobuild koji im je dodijelio nagradu za kvalitetu i dizajn gumenih tepiha Gledring u 2018. To je posebno priznanje za Gledringov dizajnerski timu koji se godinama brine za napredni i moderan dizajn Gledring gumenih auto tepiha i piše nove smjernice u dizajnu tepiha za automobile.

Čepovi za montažu
Za dodatnu sigurnost, gumeni tepisi Gledring imaju i originalne čepove. Čepovi se prilagođavaju prema marki i modelu vozila, tako da uvijek odgovaraju postojećim utikačima u vozilu. Čepovi su izrađeni od kvalitetne PVC plastike koja je otporna na udarce i ne lomi se.

Prvoklasni materijal bez mirisa
Za proizvodnju auto tepiha Gledring koriste se najkvalitetniji materijali, koji su opremljeni svim certifikatima potrebnim za prodaju širom svijeta. Zbog kvalitetne gume koja se koristi u proizvodnji, Gledring gumeni tepisi imaju natprosječni radni vijek. Budući da je materijal prirodan i nije recikliran, ima i ugodan miris, čime su kupci vrlo zadovoljni.

Identifikacijski podaci
Svi gumeni autotepisi Gledring imaju na dnu precizno označen model, godinu i marku vozila. Zbog ovih oznaka kupac uvijek zna da ima tepih koji odgovara njegovom vozilu, a prodavaču olakšava posao.

Dodatne informacije

Odgovara za vozila:
  • Audi A4 (B9) 2015->

Preporučeni proizvodi

loader-image
Snižena cijena: 23,45 
Najniža cijena u 30d: 23,88 
Cijena za 1L = 4,69 €
Ulje Wolf VitalTech
Snižena cijena: 30,80 
Najniža cijena u 30d: 29,19 
Cijena za 1L = 6,16 €
4,30 
Cijena za 1L = 21,50 €
a
Q
0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaPovratak na trgovinu