Kadica za prtljažnik RENAULT Kadjar 2015-> Gornje dno – Rigum

Snižena cijena: 45,90 
Najniža cijena u 30d: 41,48 

Dostupno

SKU: 828085 Kategorija: Oznaka:

Proizvođač: Rigum - kadice

Dostupno

Gumena kadica za prtljažnik marke Rigum 828085 za tip vozila RENAULT Kadjar 2015-> Gornje dno.
Ovo je posebno dizajnirana i prilagođena gumena kadica (korito za prtljažnik) izrađena od visokokvalitetnog materijala za gore navedeni tip vozila.

Izrađeno za određeni model automobila
Svaka Rigum gumena kadica proizvedena je za određeni model automobila. Precizno lasersko mjerenje i rezanje osigurava potpunu prilagodbu unutrašnjosti prtljažnika automobila čime se osigurava potpuna funkicionalnost, ponajprije zaštita od prljavštine.

Izrađeno od visokokvalitetne gume bez mirisa
Za proizvodnju kadica koristi se visokokvalitetna guma koja proizvod čini jakim i izdržljivim. Dugogodišnjim korištenjem materijal ne gubi na kvaliteti, ne blijedi niti mijenja prvotna svojstva elastičnosti i odmjerene tvrdoće što proizvod čini dugovječnim. Posebna prednost ovih kadica je što su izrađeni od materijala bez mirisa.

Elegantan dizajn
Dizajn kadica osim svojeg elegantnog izgleda osigurava i funkcionalnost, tj. potpunu zaštitu vozila od prljavštine, vlage i dr. Zbog tipske izrade uklapaju se u bilo koje vozilo što mu daje poseban izgled u cjelini.

Jednostavno čišćenje
Rubovi kadica, kako povišeni vanjski tako i unutarnji uzduž cijelog tepiha dizajnirani su na način da je čišćenje spužvom, krpom ili drugim sredstvom jednostavno i lako. 

Gumene kadice i tepihe Rigum proizvodi istoimena češka tvornica još od 2010. godine. U proizvodnji se koristi najsuvremenija tehnologija uz pažljivi pregled stručnjaka svakog pojedinog završnog proizvoda.

Dodatne informacije

Odgovara za vozila:
  • Renault Kadjar 2015->

Preporučeni proizvodi

loader-image
Ulje Wolf VitalTech
Snižena cijena: 30,80 
Najniža cijena u 30d: 29,19 
Cijena za 1L = 6,16 €
Snižena cijena: 23,45 
Najniža cijena u 30d: 23,88 
Cijena za 1L = 4,69 €
4,30 
Cijena za 1L = 21,50 €
a
Q
0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaPovratak na trgovinu