Kadica za prtljažnik VW Golf VII (5G1) 2012-2019 (5 vrata) – GledRing

Snižena cijena: 44,71 
Najniža cijena u 30d: 49,68 

Dostupno (Rok isporuke 2-5 radnih dana)

SKU: 1001-GK Kategorija: Oznaka:

Proizvođač: GledRing - kadice

Dostupno (Rok isporuke 2-5 radnih dana)

Gumena kadica za prtljažnik Gledring 1001 za tip vozila VW Golf VII (5G1) 2012-2019 (5 vrata).
Ovo je posebno dizajnirana i prilagođena gumena kadica (korito za prtljažnik) izrađena od visokokvalitetnog materijala za gore navedeni tip vozila.

Napravljene po mjeri
Gledring je poznat po pažljivo i precizno dizajniranim gumenim kadicama i tepisima koji 100% odgovaraju određenom tipu vozila. Iako je Gledring tehnološki napredna tvrtka, mjere se uzimaju ručno jer je tako točnost puno veća. Elegantan rub od 2 cm osigurava učinkovitost kako prljavština ne bi došla na neželjeno mjesto.

Najbolji dizajn
Korito za prtljažnik Gledring još je jedan proizvod koji pripada inovacijama koje su promijenile automobilsku industriju i izgled dodatne opreme u vozilu. Gumena korita Gledring dizajnerski su proizvod koji je nagrađen nagradom za najbolji dizajn u 2018. godini. Pažljivo su ih dizajnirali najveći stručnjaci za dizajn, a proces dizajniranja trajao je 2 godine jer su se pobrinuli do savršenstva za svaki detalj proizvoda u pogledu upotrebljivosti i izgleda.

Poseban dizajn unutarnjih poveznica
Unutarnje veze u gumenom koritu Gledring čine jedinstven i lijep dizajn proizvoda, ali njihov je zadatak mnogo važniji. Karike su dizajnirane da spriječe istjecanje tekućine i nečistoće niz korito, istovremeno sprječavajući klizanje tereta niz prtljažnik. Spojevi nemaju oštre unutarnje rubove i omogućuju lako čišćenje.

Visoki vanjski okomiti rubovi
Elegantan rub visine 2 cm točno se uklapa u zidove u prtljažniku tako da prljavština nikada ne može doći na neželjeno mjesto. Rub može primiti čak do 10 l tekućine u gumeno korito. Vanjski rub od 90 stupnjeva omogućuje potpuno korištenje prtljažnika, jer kosi rub smanjuje volumen prtljažnika.

Unutarnji donji rub
Uz visoki vanjski rub i posebno dizajnirane unutarnje karike, unutarnji niži donji rub je jedna od tri zaštite, koja dodatno sprječava prosipanje tekućine i nečistoće prije nego što se dostigne visoki vanjski rub, čime se osigurava savršena čistoća. Gumeno korito Gledring nudi cjelovitu zaštitu prtljažnika koja će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Lako se čisti
Gumene kadice izrađene su s filozofijom jednostavnog čišćenja jer je važno da je proizvod upotrebljiv, praktičan i da istovremeno nudi lijep i elegantan izgled vozila. Dizajn unutarnjih spojeva napravljen je na način da zadržava veliku količinu nečistoće i ne dozvoljava prolijevanje tekućine u prtljažnik.

Dodatna zaštita branika – sustav Doggymat
Na gumenu kadicu Gledring može se ugraditi i dodatak za zaštitu stražnjeg branika. Dodatak štiti brank od mogućih udaraca prilikom utovara ili istovara tereta, prtljage, ulaska i izlaska kućnih ljubimaca i sl.

Prvoklasni materijal bez mirisa Rubbasol
Za proizvodnju gumenih kadica Gledring koriste se najkvalitetniji materijali, koji su opremljeni svim certifikatima potrebnima za prodaju širom svijeta. Zbog kvalitetne gume koja se koristi u proizvodnji, Gledring kadice imaju natprosječni radni vijek. Budući da je materijal prirodan i nije recikliran, ima i ugodan miris, čime su kupci vrlo zadovoljni.

Dodatne informacije

Odgovara za vozila:
  • VW Golf VII (5G1) 2012->

Preporučeni proizvodi

loader-image
Snižena cijena: 23,45 
Najniža cijena u 30d: 23,88 
Cijena za 1L = 4,69 €
Ulje Wolf VitalTech
Snižena cijena: 30,80 
Najniža cijena u 30d: 29,19 
Cijena za 1L = 6,16 €
4,30 
Cijena za 1L = 21,50 €
a
Q
0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaPovratak na trgovinu