Ulje Total Quartz Ineo First 0W30 (1L)

66,90 kn
Cijena za 1L = 66,90 kn

Dostupno

SKU: TQUARTZ INEO FIRST 0W30 Kategorija:

Proizvođač:

Dostupno

Motorno ulje Total Quartz Ineo First 0W-30 u pakiranju od 1 litre.

Total Quartz Ineo First 0W-30 grupacija PSA (Peugeot, Citroen) koristi kao motorno ulje za prvo punjenje, a Peugeot, Citroen i DS preporučuju ga i nakon prodaje. Ulje Total Quartz Ineo First 0W-30 posebno je prilagođeno za upotrebu s novijim PSA motorima, a naročito u e-HDI motorima opremljenim Stop & Start tehnologijom i hibridnim motorima koji zahtijevaju motorna ulja nove generacije.

Sa uljem Total Quartz Ineo First 0W-30 sustavi za naknadnu obradu, osjetljivi na ulja koja se koriste i skupi za održavanje, također su dugoročno zaštićeni zahvaljujući formulaciji Low SAPS (nizak sadržaj sulfatnog pepela, fosfora i sumpora). Korištenje motornog ulja Total Quartz Ineo First 0W-30 pomaže u ostvarivanju uštede goriva bez potrebe za promjenom stila vožnje i pruža motorima najbolju moguću zaštitu od habanja i začepljenja. Prikladno je i za najzahtjevnije uvjete vožnje (vožnja od vrata do vrata, sportska vožnja, višestruka pokretanja, gradska vožnja, autocesta itd.).

Ulje total Quartz Ineo First 0W30 koristi Total Age Resistance Technology: Nova generacija ulja za izvanrednu zaštitu. Age-Resistance tehnologija nudi nenadmašnu zaštitu motora. Jedinstvena kombinacija hiperaktivnih molekula stvara snažan debeli uljni film na svim bitnim dijelovima motora. Motor je apsolutno zaštićen od različitih izazova, od habanja do oksidacije ulja, čak i pri ekstremnim temperaturama.

Specifikacije:

  • ACEA C1
  • Citroen – Peugeot PSA B71 2312, PSA B71 2302
  • Toyota – pogodno

U priručniku za vlasnika vozila možete provjeriti odgovaraju li specifikacije ulja Total Quartz Ineo First 0W30 (0-30) potrebama vašeg motora.

Dodatne informacije

Vrsta ulja

Viskozitet

Specifikacije

, , ,

Pakiranje

a
Q
0