Aditiv za ispiranje motora TEC 2000 Engine Flush (375ml)

109,00 kn

Dostupno

SKU: TEC2000 - engine Kategorija: Oznaka:

Proizvođač:

Dostupno

Aditiv za ispiranje motora prilikom zamjene ulja TEC 2000 Engine Flush u pakiranju od 375ml.

TEC-2000 Formula Engine Flush jedinstvena je mješavina otapala i maziva za visoke tlakove. Jedan je od prvih čistača koji je proizveden bez uporabe kloriranih ugljikovodika. To znači da nema stvaranja štetnih para dok se koristi. TEC-2000 Engine Flush – je priznat kao jedan od najmoćnijih i najučinkovitijih čistača motora – siguran je i jednostavan za korištenje u bilo kojem okruženju. Formulacija se prodaje širom svijeta preko 15 godina s velikim uspjehom i prihvaćanjem od stručnjaka u automobilizmu.

Uklanja mulj, naslage, čađu i druga onečišćenja iz kućišta radilice. Čisti naslage čađe sa klipnih prstenova i iz njihovih utora, te im omogućuje da ponovno rade učinkovito. Ovo zauzvrat podiže kompresiju – često dvostruko – poboljšava brtvljenje klipnih prstenova i drastično smanjuje potrošnju ulja. Čisti bučne hidrauličke podizače ventila, poboljšava učinkovitost motora i pomaže u održavanju novog motornog ulja dulje čistim. Podmazuje motor dok ga čisti i stoga neće štetiti pokretnim dijelovima.
Crni mulj može se iskorijeniti zauvijek korištenjem ovog proizvoda redovito.

Ovaj proizvod daje trajne rezultate, međutim, preporuča se da se redovito koristi prilikom zamjene ulja – barem jednom godišnje – kako bi vaš motor bio čist i učinkovit.

Kako ga koristiti?
TEC-2000 Engine Flush se jednostavno dodaje starom ulju, (pri redovnoj zamjeni ulja) dok je motor na radnoj temperaturi. Motor se tada pokreće u praznom hodu 10 – 15 minuta. Nakon toga ulje se isprazni, stavi se novi uljni filtar i ulije novo, čisto ulje. Ako je vozilo imao određene probleme, npr. ljepljive prstenove, nepravilnu kompresiju, prekomjernu potrošnju ulja ili crni mulj, držite motor u praznom hodu oko 25 do 30 minuta prije zamjene starog ulja. Kombinacija snažnog deterdženta i iznimno učinkovitog maziva je jedinstvena, te se ovaj proizvod može koristiti u svim motorima; dizelskim, plinskim i benzinskim uz potpunu sigurnost.

Doziranje: Jedna limenka TEC-2000 Engine Flush od 375 ml za svakih 4-5 litara motornog ulja.

Opis

Za sve benzinske i diesel motore

Čisti staro ulje i smolaste naslage iz korita motora i klipnih prstenova
Čisti, oslobađa i podmazuje podizače ventila, te smanjuje buku
Povećava efikasnost motora i time smanjuje potrošnju
Povećava kompresiju i smanjuje potrošnju ulja
Koristi se prilikom redovne zamjene ulja

PROIZVODEN PO SPECIFIKACIJI BS EN ISO 9002

Dodatne informacije

Namjena

za diesel

a
Q
0