Aditiv za ulje TEC 2000 Oil Booster (375ml)

14,47 

Aditiv za ulje TEC2000 Oil Booster u pakiranju od 375ml.

Nema na zalihi

SKU: TEC2000 - oil Kategorija: Oznaka:

Proizvođač:

Nema na zalihi

Aditiv za ulje TEC 2000 Oil Booster u pakiranju od 375ml.

TEC-2000 Oil Booster temelji se na dugom lancu poliolefinskog kopolimera (dizajniran za stabilizaciju viskoznosti ulja motornih vozila) i mješavini specijaliziranih uljnih aditiva. Svi korišteni uljni aditivi koji se koriste u ovom proizvodu, koji pomažu održati motor čistim i smanjiti trošenje, odobreni su od vodećih proizvođača motora uključujući: Rolls Royce, Jaguar, Mercedes Benz, BMW, Rover, Volkswagen, Seat, Peugeot, Renault, Fiat, Ferrari, Lancia, Alfa Romeo, Citröen, Nissan, Mazda, Toyota, itd. Radi se o priznatim aditivima koji se koriste u visoko kvalitetnim uljima (API-American Petroleum Institute). Također zadovoljavaju ili premašuju zahtjeve europskog CCMC. TEC-2000 Oil Booster je jedan od malobrojnih dostupnih proizvoda ovog tipa koji koristi dodatke visokih svjetski priznatih specifikacija.

Ovaj proizvod manjuje potrošnju ulja, izgaranje ulja i onečišćenje u ispušnim plinovima. Također, pomaže u održavanju tlaka ulja u starijim vozilima i sadrži aditive protiv habanja koji štite čak i starije motore od daljnjeg trošenja. Njegov jedinstveni dodatak protiv habanja također sprječava oksidaciju ulja i “stvrdnjavanje”, što znači da će čak i u ekstremnim uvjetima eksploatacije ulje slobodno teći na pomične dijelove i pružati punu zaštitu tijekom cijelog servisnog intervala zamjene ulja. TEC-2000 Oil Booster također neutralizira štetne kiseline u kućištu radilice koje su glavni uzrok trošenja motora i smanjuje buku tijekom hladnog pokretanja, osobito onu povezanu s hidrauličkim podizačima ventila.

Kako ga koristiti?
Dodati u čisto novo ulje u motoru vozila nakon promjene ulja. Poželjno je da se motor prvi put pokrene samo s novim uljem i zagrije. Tada motor ugasiti i naliti. Motor bi tada trebalo ponovno pokrenuti i držati u leru 5 minuta. TEC-2000 Oil Booster može se koristiti i na benzinskim i na diesel motorima.

NAPOMENA: Za najbolje rezultate preporučuje se bilo koje komercijalno dostupno motorno ulje viskoznosti oko 5w/10w/20w-50. Vrsta bi trebala biti API “SH” ili bolja. Sve ove specifikacije se lako mogu pronaći na deklaraciji. Iako, proizvod će biti učinkovit sa svim komercijalno dostupnim uljima.

Doziranje: Jedna limenka od 375 ml za 4 litre kapaciteta motornog ulja.

 

Opis
Poboljšava karakteristike ulja za benzinske i diesel motore
Štiti motor kod jačih opterećenja
Smanjuje potrošnju i izgaranje ulja i onečišćenje u ispušnim plinovima
Sadrži aditive protiv trošenja
Neutralizira štetne kiseline u kućištu radilice
Smanjuje buku tijekom hladnog pokretanja

PROIZVODEN PO SPECIFIKACIJI BS EN ISO 9002

Dodatne informacije

Namjena

za diesel

Preporučeni proizvodi

loader-image
4,30 
Cijena za 1L = 21,50 €
Snižena cijena: 23,45 
Najniža cijena u 30d: 23,88 
Cijena za 1L = 4,69 €
Ulje Wolf VitalTech
Snižena cijena: 30,80 
Najniža cijena u 30d: 29,19 
Cijena za 1L = 6,16 €
a
Q
0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaPovratak na trgovinu