Aditiv za naftu Datacol Data Puryfing Tank (250ml)

169,00 kn (22,43 €)

Dostupno

SKU: Z350305 Kategorija: Oznaka:

Proizvođač: Datacol

Dostupno

Aditiv za naftu Datacol Data Puryfing Tank u pakiranju od 300ml.

DataPuryfing Tank je kemijski proizvod posebno napravljen za pročišćavanje spremnika automobila, kamiona, plovila i spremnika velikih dimenzija od bakterijske flore i algi prisutnih u dizelskom gorivu u blizini dna. Aktivni sastojci u proizvodu napadaju bakterijsku floru koja se formirala u dizelskom gorivu, pri čemu djelomično rastvara već prisutne alge i kemijski modificira stanište radi sprečavanja njihovog širenja i rasta. Kad se proizvod pomiješa s dizelskim gorivom u propisanim dozama, ne mijenja ga, tj. gorivo je i dalje u skladu s normom EN 590, i kompatibilan je sa svim sustavima dizelskog napajanja, bilo mehaničkim ili visokotlačnim elektroničkim sustavima nove generacije. Prikladan i za vozila opremljena DPF-filterom.

Upotrebljava se kad je spremnik dizelskog goriva kontaminiran algama ili organskim sadržajima ili radi preventivne dekontaminacije koju treba izvesti svakih četiri do šest mjeseci.

Napomena: proizvod nije aditiv za poboljšanje učinkovitosti dizelskog goriva.

Razrjeđivanje: Prikladan za tretiranje na prijevoznim sredstvima koja imaju spremnike kapaciteta do 150 l. Ulijte u spremnik dizelskog goriva koji treba tretirati 250 ml proizvoda na svakih 50 l dizelskog goriva ako je prisutna kontaminacija ili 250 ml proizvoda na svakih 70 l u preventivne svrhe.

Napomena: u slučaju potvrđene kontaminacije algama i bakterijama, nakon upotrebe proizvoda Alga Stop savjetuje se zamjena filtra nakon prijeđenih 1000 km. Savjetuje se zamjena filtara dobavne pumpe.

 

Dodatne informacije

Namjena

za diesel

a
Q
0