Aditiv za naftu Datacol DataFuel Diesel (300ml)

179,00 kn

Šaljemo u roku 24h

SKU: Z350250HR Kategorija: Oznaka:

Proizvođač: Datacol

Šaljemo u roku 24h

Aditiv za naftu Datacol DataFuel Diesel Čistač dizel sustava za napajanje u pakiranju od 300ml.

Aditiv za gorivo Datacol DataFuel Diesel je čištač sa mazivom namijenjen čišćenju kompletnih instalacija svih diesel sustava, diesel pumpi uključujući i motore common rail kao i sve visokotlačne sisteme zadnjih generacija. U spremniku goriva sprječava i odstranjuje nakupine velikih količina vode, onečišćenja, nakupine parafina, algi, uljnog taloga, lakova. Datacol DataFuel Čistač dizel sustava za napajanje u sistemu za ubrizgavanje čisti od naslaga i podmazuje pumpe, injektore, usisne i ispušne ventile te cijelu komoru za sagorijevanje. Sprječava predizgaranje diesel goriva drastično smanjujući otpuštanje crnog dima, odstranjuje pojavu lupkanja u glavi motora, vraća snagu i startnost, olakšava pokretanje motora, umanjuje vibracije. Aditiv za čišćenje dizni Datacol DataFuel Diesel zahvaljujući svojoj posebnoj formuli odgovara svim motorima nove generacije (Common Rail, Multijet, Diesel pumpe, itd) kao i onima opremljenim filterima čestica (FAP ili DPF). Ne sadržava Kerozin. U skladu je sa zakonskom normom UNI EN 590.

Što je aditiv Datacol DataFuel Diesel: To je čistač sa mazivom za čišćenje cjelokupnog sustava za ubrizgavanje i dovod goriva kod dizelskih motora.
Gdje: Može se primijeniti na svim postojećim sustavima diesel napajanja.
Koliko: Jedna doza od 300 ml stavlja se u spremnik koji sadrži najmanje 15 litara goriva do maksimalno 80 litara.
Kada: Primijeniti prema potrebi te posebno preporučujemo na servisnim intervalima svakih 10.000-20.000km ili 200-300 sati rada.

Prednosti: Aditiv za čišćenje diza Datacol DataFuel Diesel sprječava i uklanja do 3 litre vode koja se nakuplja u spremniku kao posljedica kondenzacije. Uklanja parafin, hrđu i bakterije sa cijelog sustava. Sprječava zastarjevanje goriva i odstranjuje korozivnu kiselost sa cijelog sistema za napajanje. Čisti i podmazuje cjelokupni sustav, pumpu i injektore. Optimizira performanse motora uz smanjenje emisije ispušnih plinova.

Dodatne informacije

Namjena

za diesel

a
Q
0