Aditiv za naftu TEC 2000 Diesel Injector Cleaner (375ml)

109,00 kn

Dostupno

SKU: TEC2000 - diesel Kategorija: Oznaka:

Proizvođač:

Dostupno

Aditiv za naftu TEC 2000 Diesel Injector Cleaner je čistač dizel sustava za napajanje u pakiranju od 375ml.

TEC-2000 Diesel Injector Cleaner je višenamjenski čistač brizgaljki za dizelske motore. Formulacija je isprobana i testirana u cijelom svijetu u proteklih 20 godina. Aktivni sastojci i osnovni dizajn proizvoda potječu iz Sjedinjenih Američkih Država, a konačna formulacija je nedvojbeno najučinkovitiji tip ovakvog proizvoda dostupan u svijetu danas.

Čisti injektore i njihove mlaznice čime poboljšava atomizaciju i način raspršivanja ubrizganog goriva. Poboljšava izgaranje i drastično smanjuje karakterističnu crnu boju dima ispušnih plinova. Testovi provedeni u službenim stanicama za ispitivanje Ministarstva prometa u Ujedinjenom Kraljevstvu pokazuju neposredno smanjenje emisije ispušnih plinova do čak 60%. Mjerenja povećanja snage pokazuju rast do 10%.
Kad se redovito koristi zabilježena je ušteda goriva između 4% i 8%. Sastav TEC-2000 Diesel Injector Cleanera smanjuje trošenje klipova mlaznice i klipnih prstenova. Osim toga, čišćenjem klipnih prstenova, komore za sagorijevanje, usisa i ispuha zajedno sa smanjenjem depozita na klipovima, doprinosi poboljšanju performansi motora. Podaci iz različitih testova, kako na terenu tako i u laboratoriju, pokazuju da uporaba TEC-2000 Diesel Injector Cleanera poboljšava, uz redovitu uporabu, životni vijek injektora.

Kako ga koristiti?
TEC 2000 Diesel Injector Cleaner najbolje je uliti u filtar goriva i pustiti motor da radi u praznom hodu oko pola sata.
Također, može se lijevati i u spremnik goriva. Potrebno je imati manje od 10 litara goriva u spremniku. U ovom slučaju auto se može voziti.

Opis
Za diesel motore sa i bez katalizatora
Čisti injektore, klipne prstenove, ventile i gornji dio cilindra
Poboljšava kompresiju i izgaranje
Smanjuje crni dim i ispuh štetnih plinova do 60%
Smanjuje potrošnju goriva (4%-8%) i povećava snagu motora do 10%
Produžuje radni vijek injektora i pumpi
Siguran za katalizatore i sonde
Ne sadrži: Klor, Pcb, Olovo i Kadmij

PROIZVODEN PO SPECIFIKACIJI BS EN ISO 9002

Dodatne informacije

Namjena

za diesel

a
Q
0